shadow

Dobrodošli na Olimpijskem festivalu Pariz 2024 vsi, ki boste naše najboljše športnike spremljali doma, v Sloveniji.

Olimpijski festival Pariz 2024 bo ponujal strast in čustva olimpijskih iger v več krajih po Sloveniji ter preko neposrednega prenosa prenesel vzdušje največjega športnega dogodka na svetu do vseh slovenskih navijačev doma v Sloveniji. Naše olimpijske junake bomo spremljali preko velikih zaslonov in radijskih sprejemnikov, hkrati pa se bomo lahko tudi sami preizkusili v različnih športih.

Športni izzivi; plezanje – plezalna stena, curling, namizni tenis, rokomet, badminton, košarka na vozičkih, skoki na veliki prožni ponjavi, veslanje na ergometrih, judo in odbojka na mivki.

Poletni olimpijski festival bo v sodelovanju z Mestno občino Celje, ZPO Celje in s športnimi društvi organiziran na letnem kopališču Celje:

v sredo 31.7. 2024 od 15.00 do 20.00 ure

in četrtek 1.8.2024 od 15.00 do 19.00 ure

Slovenijo bo na olimpijskih igrah v Parizu zastopala najštevilčnejša reprezentanca. Slovenski navijači bomo ves čas z njimi – s pozitivno energijo in navijaškim vzdušjem, s katerim bomo glasno spodbujali naše najboljše športnike in ves čas trajanja olimpijskih iger povezovali Slovenijo. V sodelovanju z lokalnimi športnimi zvezami, klubi in društvi bomo skupaj navijali, se veselili in slavili vrhunske dosežke naših olimpijskih junakov. Poleg spremljanja prenosov iz Pariza, pa se boste mladi in mladi po srcu lahko preizkusili v številnih športih in odkrivali nove talente v pestri ponudbi olimpijskega dogajanja. Najbolj pogumne in spretne čakajo praktične nagrade.

Verjamemo da bodo tudi letošnje olimpijske igre v Parizu za Slovenijo uspešne.

Pridite in začutite olimpijski utrip!